HomeFeaturedFocusHuawei nova 12i lansat oficial la nivel global

Huawei nova 12i lansat oficial la nivel global

Huawei nova 12i

Compania chineză a lansat trei telefoane mid-range la nivel global. Primul dintre acestea este Huawei nova 12i. Care de altfel este și singurul telefon nou. Celelalte două dispozitive sunt doar redenumiri mai vechi ale unor dispozitive: nova 12s este un nova 11 cu alte culori, iar nova 12 SE este de fapt un nova 11 SE. Așa că ne vom îndrepta atenția către dispozitivul nou de la această lansare.

Terminalul este echipat cu un display LCD cu diagonală de 6.7 inchi, rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 90 Hz. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral, iar camera selfie, cu un senzor de doar 8 MP, este găzduită de un orificiu poziționat central.

Ecranul plat este continuat și de muchii laterale foarte plate, care fac ca terminalul să semene destul de mult cu un iPhone.

La interior Huawei nova 12i se bazează pe un chipset Snapdragon 680 de la Qualcomm, cu conectivitatea limitată la 4G/LTE. Memoria RAM este de 8 GB, iar în ceea ce privește capacitatea internă de stocare avem opțiuni de 128 GB sau de 256 GB. Nu cred că există slot pentru card microSD. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 40W.

Sistemul de operare este un EMUI 14, construit peste un Android 14.

Pe partea din spate avem un sistem de doar două camere foto. Deși par a fi trei, este doar o impresie grafică. Contează doar senzorul principal de 108 MP. Este ajutat de unul pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 MP.

Deocamdată nu avem preț de vânzare pentru Huawei nova 12i. Probabil că detaliile comerciale, cu tot cu disponibilitatea (de văzut dacă ajunge în Europa) le vom cunoaște ceva mai târziu.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep