HomeFeaturedFocusMotorola Edge 50 Pro va fi echipat cu Snapdragon 8s Gen 3

Motorola Edge 50 Pro va fi echipat cu Snapdragon 8s Gen 3

Motorola Edge 50 Pro

Ieri am văzut că Qualcomm a lansat oficial chipset-ul Snapdragon 8s Gen 3, iar acum avem deja al doilea telefon care va fi echipat cu acest chipset high-end. Este vorba despre viitorul vârf de gamă Motorola Edge 50 Pro. Semn că dispozitivul își propune să se bată cu flagship-urile consacrate mai ales la nivel de preț.

Dincolo de această informație de ordin tehnic care are și confirmare oficială, mai avem câteva detalii despre telefon. Acestea circulă deocamdată la nivel de zvonuri, dar parte din ele se regăsesc și într-o listare precipitată a dispozitivului, care ar trebui să își facă apariția oficială în China (sub un nume diferit) zilele acestea. Pe 3 aprilie ar trebui să avem deja lansarea la nivel global.

Motorola Edge 50 Pro va fi echipat cu un display OLED cu diagonală de 6.7 inchi, rezoluție fullHD+, rată de refresh de 165 Hz și marginile laterale curbate. Posterul oficial arată un orificiu discret, poziționat central, pentru camera foto selfie.

Pe spate vom avea un senzor principal cu rezoluție de 50 MP.

Chipset-ul Snapdragon 8s Gen 3 va rula în combinație cu o memorie RAM de 12 GB. Capacitatea internă de stocare va putea urca până la 512 GB. Sistemul de operare va fi un Android 14.

Pe internet circulă deja inclusiv materiale video de tip hands-on cu Motorola Edge 50 Pro. Dar cred că mai corect ar fi să așteptăm lansarea oficială pentru mai multe informații despre acest terminal.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep