HomeCloud & MobilityRecomandare: un set de cursuri gratuite despre AI, de la NVIDIA

Recomandare: un set de cursuri gratuite despre AI, de la NVIDIA

Acestea sunt 20 dintre cele mai bune cursuri AI oferite gratuit de NVIDIA - e un prim pas pentru a înțelege ce înseamnă AI și cum poate să ne ajute acum.
Acestea sunt câteva dintre cele mai bune cursuri AI oferite gratuit de NVIDIA – e un prim pas pentru a înțelege ce înseamnă AI și cum poate să ne ajute acum.

Am văzut că NVIDIA oferă în mod gratuit o grămadă de cursuri despre AI și cred că ar fi cazul să trecem (chiar și fugitiv) prin ele pentru că ne oferă o idee despre cum o să lucrăm în viitor. Cursurile cuprind o varietate de informații legate de AI, începând cu Generative AI explained, urmat de Building A Brain in 10 Minutes, ca parte din Getting Started with Deep Learning.

Mai sunt apoi:

Sunt niște cursuri pe care le puteți face singuri, în fața calculatorului. Unele cursuri durează chiar și 8 ore, ceea ce înseamnă că în 2-3 zile pot fi făcute fără prea mari bătăi de cap. Și eventual, să porniți să descoperiți și altele din oferta NVIDIA, însă unele s-ar putea să nu fie gratuite.

Fiecare curs are o descriere și punctează dacă e nevoie de cunoștințe suplimentare pentru a înțelege despre ce se vorbește, inclusiv cu link-uri către alte cursuri ce ar fi trebuit să fie parcurse înainte.

Recomandarea mea este să folosiți timpul liber și să vă familiarizați cu ideea de AI, mai ales dacă lucrați în tehnologie pentru că mult mai repede decât vă imaginați va trebui să folosiți AI-ul, în loc să vă lăsați folosiți de el.

Apropo, o listă completă a cursurilor gratuite ale NVIDIA (nu doar legate de AI) este aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep