HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) leak cu specificații tehnice

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) leak cu specificații tehnice

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) va fi a treia apariție a acestui produs, cu o cadență de o apariție la doi ani. Este tableta Android mid-range a companiei coreene. Și de această dată avem un salt destul de subțirel față de apariția de acum doi ani. Cel puțin dacă considerăm corecte cele mai recente leak-uri pe marginea acestui subiect. Care, trebuie să recunoaștem, vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun (WinFuture.de). Așa că sunt șanse mari ca ele să fie corecte.

Se pare că principala diferență va fi dată de apariția noului chipset Exynos 1280 (care nici nu este chiar atât de nou). Acesta va înlocui vechiul Snapdragon 732G. În rest se vor păstra aceleași specificații ca și modelul precedent. Asta înseamnă 4 GB de RAM și o memorie internă de 64 GB.

Ecranul lui Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) va avea o diagonală de 10.4 inchi. Camera selfie va avea un senzor de 5 MP, iar pe spate se va găsi un senzor de 8 MP. Acumulatorul va avea o capacitate de 7040 mAh.

Leak-ul conține chiar și prețurile de vânzare pentru această tabletă. Modelul WiFi only va avea un preț de 400 euro, iar cel 4G/LTE va avea un preț de vânzare de 450 euro.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep