HomeFeaturedFocusHonor X7b 5G a fost lansat discret

Honor X7b 5G a fost lansat discret

Honor X7b 5G

Noua apariție a celor de la Honor vine să aducă suportul pentru conectivitatea 5G pe o apariție de la finalul anului trecut. Noul Honor X7b 5G nu umblă totuși doar la chipset, așa cum vom vedea în cele ce urmează. Mai rămâne de clarificat problema disponibilității sale, care deocamdată este destul de neclară. Modelul 4G s-a rătăcit oarecum și prin Europa. Deocamdată sunt doar speranțe. Așa că mai bine ne ocupăm deocamdată de aspectele tehnice.

Noul telefon se bazează pe un chipset Dimensity 6020 de la MediaTek. Procesorul face pereche cu o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare este de 256 GB.  

Ecranul lui Honor X7b 5G este un IPS LCD cu diagonală de 6.8 inchi. Un panel cu rezoluție de 2412 x 1080 pixeli și o rată de refresh de 90 Hz. Cititorul de amprentă digitală este astfel împins pe muchia laterală. Camera selfie rămâne de 8 MP.

Pe spate se păstrează senzorul principal de 108 MP de la varianta 4G. Este ajutat de o cameră macro de 2 MP și de un senzor pentru detalii de adâncime tot de 2 MP.

Autonomia rămâne în sarcina unui acumulator de 6000 mAh. Crește viteza de încărcare, care ajunge acum la 35W.

Deocamdată nu există detalii comerciale pentru Honor X7b 5G.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep