HomeFeaturedFocusSeria HMD Pulse a fost prezentată oficial

Seria HMD Pulse a fost prezentată oficial

HMD Pulse

Cei de la HMD s-au ținut de promisiune și au prezentat oficial primele telefoane smart sub propriul brand. Sunt nu mai puțin de trei telefoane HMD Pulse. Un model standard, un Plus și un Pro. Pulse Pro este cel mai atractiv dintre cele trei și despre el vom vorbi în cele ce urmează. Dar chiar și așa, așteptările nu trebuie să fie foarte mari. Avem de-a face cu dispozitive entry-level, cu un singur focus clar, un preț cât mai mic de vânzare. Compania încearcă să vândă și iluzia unui grad foarte bun de reparabilitate a telefoanelor, dar nu cred că acest lucru impresionează.

Poate să cântărească mai mult faptul că pentru sistemul de operare Android 14 sunt promise două upgrade-uri majore și trei ani de suport pe partea de securitate. În rest, avem chipset-uri Unisoc și memorii RAM care pleacă de la 4 GB. Ușor dezamăgitor, aș spune. Sper să se adeverească teoria conform căreia brand-ul Nokia va fi cel folosit pentru dispozitive mid-range și chiar high-end de către cei de la HMD Global.

Revenind la cel mai interesant terminal al seriei, HMD Pulse Pro, nici aici nu ar trebui să avem mari așteptări. Avem de-a face cu un dispozitiv cu un preț de vânzare de 180 euro (valabil în Europa). Telefonul vine cu un chipset Unisoc T606, pe care îl poate combina cu 4 GB, 6 GB sau 8 GB de RAM. Capacitatea internă de stocare este una singură, de 128 GB și poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Ecranul este un IPS LCD cu diagonală de 6.65 inchi și doar o rezoluție HD+. Vine cu o rată de refresh de 90 Hz și cu o luminozitate de top de 600 niți. Un orificiu ascunde o cameră selfie cu senzor de 50 MP. Se poate spune că aceasta reprezintă marele argument al telefonului. Deși rezoluția mare nu garantează rezultate pe măsură în mod obligatoriu. Dar scoate în evidență acest model în fața competitorilor de pe intervalul său de preț.

Pe spate se găsește un sistem dual-camera, echipat cu un senzor principal de 50 MP. Acesta este ajutat de un senzor auxiliar de 2 MP. Un cititor de amprentă digitală este poziționat lateral.

Acumulatorul de 5000 mAh completează configurația. Se poate încărca cu cel mult 20W.

HMD Pulse Pro vine în trei variante de culoare: Glacier Green, Black Ocean și Twilight Purple. Este deja la vânzare pe site-ul oficial al companiei.

via HMD

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep