HomeFeaturedFocusInfinix HOT 2 sau cum arata un low-budget

Infinix HOT 2 sau cum arata un low-budget

Din când în când se apucă câte un producător anonim să țină o adevărată lecție despre cum arată low-budget, lecție care ar trebui să fie pagină de manual atât pentru producătorii de renume, care mai pot folosi scuza că vând un brand răsunător (încă nu îmi revin din Panasonic și al său Beluga L2, care costă mai mult de dublu), dar mai ales pentru brand-urile de tip B (aici intră și toți est-europenii și brand-urile românești), care merg destul de jos cu prețurile terminalelor lor, însă sacrifică drastic și specificațiile tehnice. Infinix ne arată că se poate practica un preț foarte mic, fără a lovi în configurația telefonului. Ba chiar mai mult, terminalul lor HOT 2 arată foarte bine în fotografii și atrage atenția atât prin gama de culori, cât și prin formă. Este special dedicat piețelor din Africa (o premieră absolută), se pune în vânzare în primă fază în Nigeria și va costa echivalentul a 88 de dolari fără conectare. Un preț extrem de atractiv! Trebuie spus că terminalul face parte din programul Android One al celor de la Google (lucru care s-ar putea să își lase amprenta inclusiv asupra prețului mic) și că există promisiuni de upgrade de la Android-ul 5.1.1 Lollipop la Android 6.0 Marshmallow. Interesant!

Ce oferă Infinix HOT 2 pentru cei 88 de dolari? Destul de multe, aș îndrăzni eu să afirm. Un ecran de 5 inchi și 720 x 1280 pixeli, un procesor MediaTek quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, 16 GB pentru stocare internă, camere foto de 8 și de 2 megapixeli. Modelul auriu este înzestrat cu 2 GB de memorie RAM, motiv pentru care s-ar putea să coste ceva mai mult. Însă chiar și fără acest plus, telefonul bate la fundul gol multe terminale care încă mai propun memorii RAM de 512 MB sau procesoare dual-core (ca să nu mai vorbesc de display-uri și camere foto secundare), însă care pretind de la cumpărători sume mai mari decât ceea ce cere HOT 2.

Încă odată, mie îmi place și construcția acestui terminal. Din păcate vom rămâne doar cu imaginile și cu speranța că se vor mai trezi la realitate și așa-zișii producători de pe la noi.

via Android Blog

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep