HomeCloud & MobilityOrange aduce pachete interesante de roaming voce și date în afara SEE!

Orange aduce pachete interesante de roaming voce și date în afara SEE!

Orange introduce pachete de roaming de 24 de ore sau 15 zile pentru cei ce călătoresc în afara SEE - ex: 4EUR 2GB în Turcia.
Orange introduce pachete de roaming de 24 de ore sau 15 zile pentru cei ce călătoresc în afara SEE – ex: 4EUR 2GB în Turcia.

Ieri am primit un email de la Orange în care se comunică faptul că începând cu data de 9 aprilie abonații Orange pot folosi tarifare în roaming în afara SEE pe bucăți de 24 de ore sau 15 minute, în loc de tarifarea la unitate, asta făcându-se la prețuri mai accesibile.

Oferta cu valabilitate de 24 de ore este unul dintre beneficiile nou introduse, ce se activează automat la ieșirea în afara SEE, atunci când clientul folosește prima dată serviciul de voce sau de date. Astfel, la prima sesiune de internet în roaming în afara SEE, se va activa automat un pachet cu până la 2GB și prețuri începând de la 4€. Similar, la primul apel primit sau efectuat sau la primul SMS trimis, se activează automat un pachet cu 10 minute sau SMS-uri incluse și cu prețuri începând de la 2€. 

Pentru utilizatorii care petrec mai multe zile în țările din afara SEE și doresc să beneficieze de resurse suplimentare pentru o perioadă mai lungă, Orange oferă opțiuni valabile pentru 15 zile. Acestea includ până la 10GB de trafic internet și minute/SMS la prețuri începând de la 20€, tarife semnificativ mai avantajoase față de opțiunile anterioare.

Cred că de interes sunt pachetele pentru Turcia (sau Emiratele Arabe Unite) unde un pachet de 2GB de trafic costă doar 4 EUR, iar cu pachet de comunicare cu 10 min/SMS către România e 2 EUR.

Alt exemplu ar fi Japonia, unde un pachet de 2GB de trafic este 10 EUR iar unul cu 10 min apeluri către România e 4 EUR.

Nu e ceva extraordinar, dar sigur e mai ieftin decât era înainte. Totuși, înainte să vă activați pachetele astea în zonele non SEE ar fi mai bine să studiați cam care ar fi costurile pentru un SIM PrePay cumpărat în țara respectivă. E foarte posibil să fie mult mai ieftin decât să folosiți roaming-ul.

Cumva e o reacție la anunțul Revolut că oferă eSIM direct din aplicația de banking pentru clienții din zona EEA, cu prețuri chiar mai interesante.

Detalii despre oferta orange găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep