HomeFeaturedFocusCall of Duty: Black Ops 6 va ajunge în PC si Xbox...

Call of Duty: Black Ops 6 va ajunge în PC si Xbox Game Pass

Noua variantă Call of Duty Black Ops 6 va putea fi folosit prin abonamentul PC Game Pass din momentul lansării.
Noua variantă Call of Duty Black Ops 6 va putea fi folosit prin abonamentul PC Game Pass din momentul lansării.

Ieri am citit o chestie interesantă pentru cei ce au un abonament PC Game Pass sau Xbox Games Pass: viitoarea versiune Call of Duty: Black Ops 6 va fi disponibil în abonament și va putea fi jucat din prima zi.

Informația e confirmată de către Microsoft, în urma unui leak. Pe blog-ul Xbox a venit informația că pe 9 iunie, de la ora 20:00 va fi un eveniment special Xbox Games Showcase în care o să vedem mai multe detalii despre acest joc. Și despre următorul Doom, respectiv Gears of War, Microsoft Flight Simulator 2024Avowed sau Indiana Jones and the Great Circle

Dacă vă uitați la materialul de prezentare mai jos o să fiți surprinși să vedeți niște personaje care seamănă puternic cu liderii lumii de acum 30 și ceva de ani …

Știu că după ce Microsoft a cumpărat studioul care dezvoltă Call of Duty au apărut foarte multe întrebări legate de disponibilitatea viitoarelor jocuri COD direct în abonamentul PC/Xbox Game Pass, mai ales că vor trebui să ajungă și pe platformele rivale. Dacă e să ne uităm la cifre, în mod normal Activision ar fi vândut cam 20 milioane de licențe de Call of Duty, undeva la 70USD licența. Acum, dacă îl dau direct în abonamentele PC/Xbox Game Pass, nu e foarte clar cum vor reuși să facă cel puțin atât de mulți bani.

Dacă vă interesează anunțurile, fiți pregătiți să urmăriți Xbox Showcase pe 9 iunie. O să revin cu link-ul către stream.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep