HomeFeaturedFocusZVON: Samsung Galaxy S25 Ultra va aduce un upgrade consistent în zona...

ZVON: Samsung Galaxy S25 Ultra va aduce un upgrade consistent în zona de camere

Samsung Galaxy S25 Ultra

Un nou zvon despre viitorul flagship Samsung Galaxy S25 Ultra face înconjurul publicațiilor de specialitate. Se referă tot la sistemul de camere foto de pe spatele telefonului și intră puțin în contradicție cu informațiile anterioare, care spuneau că Samsung va renunța la unul dintre senzorii telephoto.

De această dată informația vine din partea unui tipster destul de celebru și cu un istoric bun, @IceUniverse. Dar ne spune că viitorul vârf de gamă al coreenilor va avea tot patru camere foto pe spate. Se va păstra senzorul principal de 200 MP și cel telephoto de tip periscop de 50 MP (zoom optic 5x).

De aici urmează upgrade-ul pentru Samsung Galaxy S25 Ultra. Senzorul ultrawide de 12 MP al generației actuale va fi înlocuit de unul de 50 MP. La fel se va întâmpla și cu cel telephoto de 10 MP. La noua generație vom avea un telephoto de 50 MP. Asta ar însemna că telefonul va avea pe spate un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 200 MP și trei senzori cu rezoluții de 50 MP fiecare.

De văzut dacă informația asta chiar este corectă. Pare un salt consistent, pe care Samsung nu și le-a prea asumat până acum. Dar trebuie să recunoaștem că ar fi frumos!

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep