HomeFeaturedFocusOppo Pad 3, specificații tehnice complete

Oppo Pad 3, specificații tehnice complete

Oppo Pad 3
Oppo Pad 2

Compania chineză lucrează intens la noua sa generație de tablete Android. Oppo Pad 3 pare să fie foarte aproape de momentul lansării oficiale, din moment ce au ieșit la iveală cam toate detaliile sale tehnice. Și trebuie notat că acestea vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, Digital Chat Station. Chiar dacă va rămâne captivă pe piața din China, există un motiv solid ca subiectul să prezinte interes și pentru publicul european. Tableta ar putea ajunge aici sub numele de OnePlus Pad 2.

Dispozitivul va fi echipat cu un display cu diagonală de 12.1 inchi. Un panel LCD cu rezoluție de 3000 x 2120 pixeli (aspect 7:5) și o luminozitate de top de 900 niți. Deși nu este specificată aici, probabil că rata de refresh va fi de 120 Hz. Camera selfie va avea un senzor de 8 MP. Pe spate tableta va avea o cameră cu senzor de 13 MP.

La interior Oppo Pad 3 va fi echipată cu un chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Vârful de gamă pentru dispozitivele mobile Android. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 16 GB. Asta în timp ce capacitatea internă de stocare este de 512 GB.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 9510 mAh. Acesta va suporta o viteză de încărcare de 67W.

Va exista și un Oppo Stylus 2, probabil inclus în pachetul standard al lui Oppo Pad 3. Tableta va avea o construcție metalică de tip unibody. Alte informații despre tabletă nu avem pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep