HomeFeaturedFocusDupă 25 de ani HMD relansează modelul Nokia 3210

După 25 de ani HMD relansează modelul Nokia 3210

Pentru că ... de ce nu? HMD a decis să relanseze modelul Nokia 3210 la 25 de ani de când Nokia făcea furori cu el!
Pentru că … de ce nu? HMD a decis să relanseze modelul Nokia 3210 la 25 de ani de când Nokia făcea furori cu el!

Sunt câteva telefoane peste care nu avem cum să trecem atunci când ne gândim la cum a evoluat tehnologia: Nokia 5510, 3210, 3310, Motorola Razr, HTC One, HTC HD, Lumia 920 etc. Pe vremea când număram minutele din abonament (ca să nu zic impulsurile), Nokia făcea legea și unul dintre modelele emblematice este 3210. Mă număr printrei cei ce au avut așa ceva și pot certifica că a fost un telefon foarte bun – baterie, recepție, aspect.

La 25 de ani de la lansarea primului 3210, HMD (compania care deține licența de producție pentru modelele Nokia) a decis să îi ajute pe aceia dintre noi care vor să se îndepărteze de smartphone și în schimb să folosească un ˝dumbphone˝ și că probabil își vor aduce aminte și va aprecia un … Nokia 3210 modern. Sau să descopere unul …

Într-o lume în care aproape  patru din zece dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16-24 de ani (38%) sunt îngrijorați că petrec prea mult timp pe smartphone-uri, HMD explorează ideea de a oferi o soluție de comunicare mai limitată.

„Modelul Nokia 3210, un telefon emblematic, se întoarce în mijlocul exploziei la nivel global a popularității «dumbphone»-urilor, consumatorii căutând un echilibru între timpul petrecut în fața ecranelor și detoxifierea digitală. Nucleul filosofiei din spatele Nokia 3210 este simplitatea, ceea ce le oferă utilizatorilor spațiu pentru a fi complet prezenți în realitate. De fapt, uitați de termenul de «dumbphone»; acesta e «fun phone»-ul anului 2024.”

Noul Nokia 3210 vine să ofere o soluție celor care doresc să se deconecteze de la rețelele sociale, de la internet în general și de la lista interminabilă de aplicații (fie că e vorba de o zi, un weekend sau pe perioadă nedeterminată) și o pot face acum în stilul anilor ’90 sau a începutului anilor 2000. Adus la zi pentru noile generații, modelul Nokia 3210 reimaginat are un design retro, dar elegant. Vine cu toate funcțiile esențiale pe care le aștepți de la un telefonic clasic, inclusiv o cameră de 2 MP, cu bliț (care sigur că poate fi folosit și pe post de lanternă) și o baterie de 1450 mAh2 care nu se termină fix când ești în mijlocul unei petreceri în timpul verii. Și pentru că e 2024, noul model Nokia 3210 vine cu 4G, pentru apeluri cu sunet cristalin.

Vă tentează ideea? Atunci luați-vă unul … costă mai puțin decât o ieșire în oraș cu prietenii – Costă doar 349 RON și va fi în curând disponibil la retailerii online. Mai multe detalii aveți aici: https://www.hmd.com/ro_ro/nokia-3210

Cu toate că ideea mi se pare faină, eu nu văd de ce aș da banii pe așa ceva? Pentru mine ideea de comunicare nu mai înseamnă de foarte multă vreme un apel telefonic – modul asincron oferit de email/iMessage/SMS/Whatsapp mi se pare mult mai potrivit. Iar când am timp, prefer un apel video.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep