HomeFeaturedFocusHuawei aduce în România ceasurile smart WATCH FIT 3, WATCH 4 Pro...

Huawei aduce în România ceasurile smart WATCH FIT 3, WATCH 4 Pro Space Edition și WATCH GT 4 41mm Green

După ce le-a prezentat la un eveniment dedicat (în Dubai), Huawei aduce în România HUAWEI WATCH FIT 3, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, precum și noua variantă de HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green.
După ce le-a prezentat la un eveniment dedicat (în Dubai), Huawei aduce în România HUAWEI WATCH FIT 3, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, precum și noua variantă de HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green.

Aseară Huawei a avut un eveniment în Dubai (aproape în paralel cu prezentarea noilor iPad-uri de la Apple) în care a anunțat noua serie de produse wearable, audio și de birou. Dintre acestea, wearable-urile HUAWEI WATCH FIT 3, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, precum și noua variantă de HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green sunt deja disponibile în magazinul oficial HUAWEI Store România.

Noul HUAWEI WATCH FIT 3 este un ceas smart ce moștenește design-ul pătrat al gamei FIT și parcă acum seamănă cu Apple Watch … Ultra?, în timp ce materialele, procesul de dezvoltare, design-ul și varietatea de culori ale curelelor reprezintă un pas înainte. Toate inovațiile la nivel de elemente de design au rolul de a se integra în conceptul HUAWEI, ”Fashion Squared”. Un ecran AMOLED de 1.82”, mai mare și mai clar, asigură experiențe vizuale tridimensionale îmbunătățite. Corpul realizat din material de aluminiu are o textură remarcabilă. Subțire de doar 9.9 mm și cu o greutate de doar 26 g, acesta este cel mai ușor ceas din gama FIT.

Îmi place mai mult ideea din spatele Huawei Watch 4 Pro Space Edition, care e construit din materiale din industria aerospațială, cu un design inspirat din dorința oamenilor de a explora spațiul cosmic. Principalul punct de atracție este conceptul LAVAL, inspirat din duza Laval, componentă folosită la realizarea rachetelor și navelor spațiale. Cadranul HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition este realizat din material ceramic nanocristalin, iar această ediție specială de smartwatch vine cu un watch face exclusiv, cu denumirea LAVAL.

Al treilea model, Green a HUAWEI WATCH GT 4 face parte din strategia ”Fashion Forward” și aduce un upgrade de design și o variantă de culoare revigorantă. Pe lângă design, smartwatch-ul este dotat și cu tehnologii de ultimă generație pentru a oferi informații personalizate exacte despre activitățile sportive și sănătate.

Ca de obicei, aștept să le primesc la teste ca să vă pot spune mai multe despre ele. Însă dacă ideea de vă încântă deja, atunci trebuie să știți că HUAWEI WATCH FIT 3 are un preț recomandat de 769 de lei pentru variantele de culoare Black, Pink, Moon, White, Green și Grey, respectiv 799 de lei pentru varianta Pearl White. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2. În plus, utilizatorii pot aplica codul de voucher disponibil în pagină, pentru a primi, în aceeași comandă, și o curea suplimentară.

În timp ce HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition este disponibil în varianta de culoare Grey și are un preț recomandat de 3.299 lei. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 5i.

Nu în ultimul rând, HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green are un preț recomandat de 1.199 lei. Pentru orice comandă plasată pe HUAWEI Store România, în perioada 7-21 mai 2024, cumpărătorii vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2. 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep