HomeFeaturedFocusMoto G85, primele detalii tehnice

Moto G85, primele detalii tehnice

Moto G85
Moto G84

În mod normal cei de la Motorola ar trebui să anunțe modelul Moto G85 undeva spre sfârșitul verii. Asta dacă ne uităm la perioada de apariție a predecesorului G84. Care a venit undeva în august 2023. Dar dacă luăm în calcul faptul că telefonul a fost listat în oferta unui vânzător din Europa (chiar și pentru o scurtă perioadă de timp), atunci aparția sa ar putea să aibă loc ceva mai repede.

Nu a fost o listare completă, ba chiar una săracă în detalii tehnice. Chiar și așa am aflat că noul telefon va păstra același preț de vânzare ca și predecesorul său. Un preț de 300 de euro. Care nu sună rău deloc. Cu atât mai mult cu cât la această generație vom avea memorii ceva mai generoase. Listarea comerciantului european vorbește despre o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. O combinație generoasă de-a dreptul pentru acest nivel de preț.

Nu este detaliat chipset-ul cu care va fi echipat Moto G85, dar știm că telefonul va oferi suport pentru conectivitatea 5G. Cum de altfel induce și denumirea sa comercială completă, G85 5G.

Alte detalii despre telefonul celor de la Motorola nu știm pentru moment. Dar se conturează un mid-range atractiv, cu un raport preț/specificații extrem de interesant și atractiv.

Predecesorul său a venit echipat cu un display OLED de 6.55 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz, cu un senzor foto principal de 50 MP și cu un acumulator de 5000 mAh (30W). Trăsături care în cel mai pesimist scenariu vor fi păstrate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep