HomeFeaturedFocusMediaTek Dimensity 9300+ a fost prezentat oficial

MediaTek Dimensity 9300+ a fost prezentat oficial

Dimensity 9300+

Cei de la MediaTek și-au prezentat oficial noul chipset high-end Dimensity 9300+. Este vârful de gamă pentru Androide din oferta companiei și aduce câteva îmbunătățiri vizibile. La nivel de procesor însă, doar nucleul de top Cortex-X4 a ridicat frecvența de tact de la 3.25 GHz la 3.4 GHz.

Mai mult, avem același procesor grafic ARM Immortalis-G720 GPU. Plusul ceva mai consistent îl găsim la nivel de procesare de task-uri AI. Noul chipset este echipat cu un APU de generație mai nouă (790), care promite un boost al performanțelor de aproximativ 10%. Asta datorită faptului că integrează noua tehnologie MediaTek numită pompos NeuroPilot Speculative Decode Acceleration.

Cel mai bine vedem ce înseamnă noul MediaTek Dimensity 9300+ cu ajutorul comparației de mai jos, realizată de către cei de la GSM Arena. O comparație în care noul chipset este pus umăr la umăr atât cu generația anterioară de Dimensity 9300, cât și cu marele rival de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 3.

Spre finalul acestei luni ar trebui să vedem primele telefoane care vor integra noul chipset de top. Printre acestea sunt confirmate modelele vivo X100s și iQOO Neo 9S Pro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep