HomeFeaturedFocusRazer lansează perifericele sale de gaming de top în variantă albă

Razer lansează perifericele sale de gaming de top în variantă albă

Razer

Într-un efort de a veni în întâmpinarea noului trend care se pare că i-a cuprins pe pasionații de gaming și care presupune achiziționarea de echipamente albe, cei de la Razer lansează White Edition. Adică o colecție cu cele mai populare periferice de gaming din generația actuală, în variantă de culoare albă. Decizie bazată pe o cerere tot mai mare pentru setup-uri de gaming cu design minimalist și finisaj alb.

Sunt patru produse în prima serie de White Edition, unele dintre cele mai reprezentative pentru ceea ce reprezintă această companie în zona de accesorii de gaming:

  • Razer Cobra Pro White Edition: un mouse de gaming wireless simetric cu 10 butoane personalizabile, 11 zone Razer Chroma RGB cu iluminare de sub carcasă.
  • Razer BlackWidow V4 Pro White Edition: o tastatură de gaming care dispune de numeroase funcții, inclusiv Razer Command Dial, 8 taste macro dedicate, comutatoare mecanice Razer Green Gen-3 pentru performanțe maxime în gaming, cu iluminare RGB Chroma pe trei laturi, care oferă o experiență vizuală captivantă.
  • Razer Huntsman V3 Pro TKL White Edition: o tastatură de gaming compactă dezvoltată în colaborare cu profesioniștii din esports, echipată cu Razer Analog Optical Switch Gen-2 pentru o acționare complet reglabilă de la 0.1 la 4.0 mm și modul Rapid Trigger pentru apăsări rapide, care permite cele mai receptive mișcări în joc.
  • Razer Seiren V3 Chroma White Edition: un microfon USB care combină un microfon cu condensator supercardioid pentru o captare superioară a vocii, cu Chroma RGB, care oferă iluminare reactivă la joc și la stream și sincronizare în întregul ecosistem Razer Chroma RGB.

Mai multe detalii despre ele găsiți pe site-ul companiei.

Produsele sunt disponibile chiar de ieri, pe razer.com și în ofertele partenerilor autorizați din fiecare piață. Trei dintre acestea pot fi accesate și de către doritorii din România. Razer Cobra Pro White Edition costă 750 lei, Razer Huntsman V3 Pro TKL White Edition are un preț de 1250 lei și Razer Seiren V3 Chroma White Edition costă 770 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep