HomeMobileAndroidUpdate-ul de securitate pentru mai 2024 e disponibil pentru aparatele Galaxy S24...

Update-ul de securitate pentru mai 2024 e disponibil pentru aparatele Galaxy S24 din Europa

Firmware-ul S92xBXXS2AXD6 ce conține update-ul de securitate de mai 2024 e disponibil pentru seria Galaxy S24 în Europa și repară 45 de probleme!
Firmware-ul S92xBXXS2AXD6 ce conține update-ul de securitate de mai 2024 e disponibil pentru seria Galaxy S24 în Europa și repară 45 de probleme!

Citeam că a ieșit S92xBXXS2AXD6, firmware-ul de Galaxy S24 care aduce setul de patch-uri de securitate Android 14 pentru luna mai și pe lângă asta mai rezolvă ceva bug-uri interesante. În funcție de aparat, update-ul are 300 MB pt Galaxy S24/S24+ și peste 400 MB pentru modelul Galaxy S24 Ultra.

Așa arată actualizarea pentru vorbitorii de limbă franceză (via sm). Conform Samsung, noul pachet este extrem de important pentru că repară 45 de vulnerabilități legate de tablete și telefoane și ar fi bine să fie instalat rapid de toată lumea.

Dintre acestea, 33 de vulnerabilități sunt rezolvate de Google în Android 14, din care 3 sunt notate ca având cel mai mare grad de periculozitate: ˝Critical˝. 26 sunt ˝High˝și doar una e pusă ca ˝Moderate˝. Restul sunt probleme descoperite în aplicațiile Samsung, doar una este pusă ca ˝High˝.

Revenind la acest firmware, nu există elemente noi sau optimizări de performanță – sau Samsung nu le-a amintit.

În acest context vă recomand să verificați dacă aveți și voi disponibil update-ul și să îl aplicați rapid!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep