HomeFeaturedFocusiOS 17.5 e disponibil pentru download si aduce cateva bugfix-uri si functii...

iOS 17.5 e disponibil pentru download si aduce cateva bugfix-uri si functii noi pentru utilizatorii din UE

Apple a lansat iOS 17.5 ce aduce mai multe bug fixuri și posibilitatea de instalare a aplicațiilor direct de pe site-urile web!
Apple a lansat iOS 17.5 ce aduce mai multe bug fixuri și posibilitatea de instalare a aplicațiilor direct de pe site-urile web!

După două luni de la lansarea iOS 17.4 Apple a adus iOS 17.5, update-ul care oferă în sfârșit utilizatorilor din UE posibilitatea de a instala aplicații din afara App Store, descărcându-le direct de pe site-urile specializate.

Pe lângă mai multe bugfixuri apar și elemente noi: aplicația News+ are suport pentru folosirea offline și aduce un joc denumit Quartiles, iar în ceea ce privește altertele legate de tracker-ele Bluetooth, acestea merg acum și cross-platform – practic vor putea fi detectate și cele care funcționează cu Android. Legat de problemele de securitate reparate, site-ul Apple prezintă o listă lungă (15 elemente) și detaliile de rigoare. Câteva sunt marcate ca fiind High.

Ar mai trebui să fie activă și o nouă opțiune prin care aparatele iPhone pot să fie trimise la reparație și să aibă activă setarea Find My – treaba asta e utilă pentru urmărirea progresului.

Pachetul de update e măricel (are aproape 1GB), așa că vă recomand să îl descărcați de pe WiFi. Mergeți în Settings > General > Software Update și apăsați pe Update Now. Și faceți asta cât mai repede!

Se instalează ușor și până acum nu am observat probleme – pe de altă parte, un bug apărut în 17.4, legat de adăugarea unor margini proeminente pe widget-ul Weather Pro, nu e încă reparat.

Sper că doar asta să fie singura problemă …

UPDATE: din păcate m-am înșelat. iOS 17.5 vine cu probleme de autonomie și vă recomand să nu instalați încă pachetul. Citiți aici de ce.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep