HomeFeaturedFocusNothing Phone (3) vine de-abia în 2025

Nothing Phone (3) vine de-abia în 2025

Nothing Phone (3)

Din păcate, ceea ce a circulat doar ca un zvon alarmist pe care am ales să îl ignorăm, se adeverește. Nothing Phone (3), un telefon pe care unii chiar îl așteptau cu nerăbdare, nu va fi lansat anul acesta. Informația este cât se poate de oficială și a fost furnizată chiar de către Carl Pei, fondatorul Nothing Technology.

Acesta a afirmat într-un discurs înregistrat și postat pe X/Twitter că a treia generație de smartphone a companiei sale va ieși pe piață în 2025. Motivul? Cel puțin la nivel oficial, se pare că decizia este de a lucra la o adevărată experiență AI pentru utilizatori. A fost luat în vizor și modul în care producătorii utilizează acest concept în comunicările de marketing, fără prea mult discernământ.

Practic ni s-a promis că Nothing Phone (3) va oferi cu adevărat o experiență de utilizare inovatoare.

“Nothing is going to redefine the user interface to enable a highly personalized and dynamic user experience as AI is integrated at a system level across smartphones”.

Și dacă tot mai avem de așteptat, vă propun review-ul de Nothing Phone (2a). Veți vedea acolo motivele pentru care chiar așteptam cu interes noua generație! Cu atât mai mult cu cât era de așteptat ca aceasta să se apropie de segmentul high-end.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep