HomeFeaturedFocusOriginal Sin primește finanțare

Original Sin primește finanțare

divinity-original-sin

Nu este vorba despre filmul cu Angelina Jolie și Antonio Banderas, ci de Divinity: Original Sin, următorul titlu din seria începută cu mai bine de un deceniu în urmă cu Divine Divinity, și care se bucură în acest moment de depășirea pragului de finanțare pe Kickstarter.

Jocul produs de Larian Studios a depășit în momentul actual cu 25 de mii de dolari obiectivul său inițial de 400 de mii de dolari. Nu este tocmai o sumă imensă, având în vedere ce au reușit să strângă alte RPG-uri a căror finanțare s-a desfâșurat în același timp, dar este suficient pentru îmbogățirea jocului cu numeroase lucruri noi.

Există totuși loc pentru mai mult, așa că la 500 de mii va fi adăugat ceva similar cu dimensiunea de buzunar din Baldur’s Gate 2 Throne of Bhaal, dar cu funcționalitate extinsă. La 650 de mii vor fi adăugate trăsături avansate pentru personaje, ce vor influența totul, de la dialog la lupte la orice fel de interacțiune. La 800 de mii aliații recrutabili vor fi elevați de la stadiul de simpli aghiotanți anonimi la personaje cu propria lor poveste, iar la un milion de dolari va fi implementat un ciclu zi-noapte, faze ale lunii și schimbări ale vremii, ce au efect asupra comportamentului personajelor, creaturilor și a diferitelor școli de magie. Au mai rămas 16 zile până când această strângere de fonduri se va încheia.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep