HomeFeaturedFocusCES 2013 și aiurelile lui (partea a treia. Și ultima!)

CES 2013 și aiurelile lui (partea a treia. Și ultima!)

welcome-to-las-vegas-sign

Cand am povestit prima dată despre toate accesoriile sau gadget-urile ciudate și mai puțin utile prezente la această ediție a CES, nu m-am gandit că voi tot reveni asupra subiectului. Dar vă rog să mă credeți, este ca un drog! Nu poți să nu rămâi uimit mască la anumite ciudățenii, cu care unii mai fac și bani. Acestea fiind spuse, promit public că voi abandona subiectul, de îndată ce vă supun atenției următoarele două produse, pe care cei de la The Verge le-au descoperit prin standurile expozanților de la Las Vegas.

În spiritul articolului precedent din această miniserie, primul accesoriu pe care vi-l supun atenției este o husă de iPhone. Dar nu orice fel de husă, ci una din blană. Dacă încă nu ați rămas ușor mirați, vorbim despre blană naturală, de iepure. Și acesta este principalul argument de vânzare. Nu mai contează cine vinde așa ceva și la ce preț. Poza celor de la The Verge este grăitoare: arată hidos. Și problema aspectului vine în plan secund, după ce trecem de bariera conștiinței încărcate de faptul că un iepure, poate chiar un pui de iepure, și-a dat viața ca să îți imbrace telefonul cu blana lui.

fur

Și pentru că mi-ar veni să fug cât mai departe de o asemenea ciudățenie, ne mutăm atenția la un device care are o mare legătură cu alergatul: iBitz. Un sistem de tracking pentru copii, care se montează pe papuc, realizat de către cei de la GeoPalz, și care are scopul de a încuraja copii să facă cât mai multă mișcare. Cum? Se conectează prin bluetooth la o aplicație iOS care le permite copiilor să îngrijească un mic animăluț prin mișcarea și activitatea pe care o fac. Cu cât sunt mai activi, cu atât pot hrăni mai bine micul animăluț. Care, în lipsa hranei și a băuturii… moare! Puțin cam aspru pentru un copil. Pentru o motivație completă și în spiritul acestui articol, dacă tot moare de foame, putem să îi folsim blănița pentru o husă de telefon!

VLS_5005_verge_super_wide

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep