HomeFeaturedFocusÎncă nu se găsește soluția pentru problemele de livrare de la Nexus...

Încă nu se găsește soluția pentru problemele de livrare de la Nexus 4

Nexus-4

Și acest lucru se întâmplă pentru că cele două părți implicate în acest proiect, care în mod normal ar trebui să găsească în satisfacerea publicului și, indirect, în succesul vânzărilor acestui produs, un scop comun, par mai interesate să arunce una asupra celeilalte vina pentru sincopele de distribuție pe care le are Nexus 4.

Dacă nu cu mult timp în urmă Google se grăbea să arate cu degetul înspre LG pentru livrările de hardware sub așteptări, a venit rândul celor de la LG să iasă la atac. Cei de la The Verge, citează un oficial al fabricii LG din Pyeongtaek din Coreea de Sud, care afirmă că producția merge exact așa cum a fost planificată împreună cu Google.

Este păcat că nici una dintre cele două părți implicate nu reușește să conștientizeze că, la final, utilizatorii care așteaptă zile bune până la primirea aparatului comandat, sunt primii care suferă. Se pare că, în ciuda acestor probleme de livrare, aparatul se bucură de un succes destul de mare, nemeritat poate, tocmai datorită încăpățânării celor două părți.

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep