HomeFeaturedFocusAsus Fonepad: numele spune tot

Asus Fonepad: numele spune tot

Asus-Fonepad

Cei de la Asus au marele merit de a fi pionieri în ceea ce privește designul și inovația. Nu o să insist foarte mult. Au început cu noțiunea de netbook, cu EeePC-ul. Tot ei ne-au arătat conceptul de PadFone (ajuns deja la a treia generație), sau cum să îți transformi telefonul în tabletă. Acum, merg puțin în sens invers, exact cum o spune și numele de Fonepad, și ne arată cum să îți transformi tableta în telefon.

Cu alte cuvinte, Fonepad-ul lansat ieri la Barcelona, este un tabletă de 7 inchi, care dispune de conectivitate 3G pentru voce și date. Ecranul are o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, tableta dispune de 1 GB de memorie RAM, procesorul este un Intel Atom Z2420, camerele sunt două la număr, una de 3 și una de 1.2 megapixeli, iar memoria internă poate fi de 8 sau de 16 GB. Bateria se spune că durează până la 9 ore.

Conform celor de la TheVerge, Fonepad-ul celor de la Asus va fi disponibil în Statele Unite începând cu luna martie, la un preț recomandat de 249 dolari. Sună destul de atractiv, dar rămâne de văzut cam la ce prețuri va ajunge pe meleagurile mioritice. Oricum, este o variantă demnă de luat în calcul pentru cei ce își doresc și un smartphone (Android 4.1) și o tabletă, totul contra unui buget accesibil.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep