HomeFeaturedFocusHTC M7 și Peter Chou au o relație aparte

HTC M7 și Peter Chou au o relație aparte

peter-chou-m7-event

Chiar dacă mult așteptatul HTC M7 suferă enorm la capitolul detalii oficiale, făcând așteptarea mult mai chinuitoare, iată că tocmai CEO-ul companiei nu se sfiește să afișeze un asemenea telefon la petrecerea de sfârșit de an a celor de la HTC.

Nu putem să îl acuzăm de folosirea acestui fin teasing pe post de instrument de marketing, cum a fost cazul altora, mai ales că evenimentul era unul intern, fără accesul publicului. Iar în ceea ce privește telefonul afișat de Peter Chou, o să îi credem pe cei de la Cnet că este celebrul M7, despre care se spune că va ieși în sfârșit la lumină pe 19 februarie, cu puțin înainte de Mobile World Congress 2013.

Însă dacă ne uităm la filmulețul înregistrat probabil de vre-un angajat (în care nu apare nici un telefon misterios) altceva ne atrage atenția. Nu putem să nu remarcăm pasiunea cu care CEO-ul celor de la HTC strigă numele următorului aparat de top al celebrului producător din China. Eu unul am rămas puțin surprins și chiar sunt curios să aflu ce părere aveți și voi!

 

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep