HomeFeaturedFocusApple a achizitionat compania Coherent Navigation

Apple a achizitionat compania Coherent Navigation

Informația, care inițial a circulat sub formă de zvon și care mai apoi a fost confirmată de către compania din Cupertino, fără prea multe explicații însă, vine să alimenteze speculațiile conform cărora Apple intenționează să intre în cursa pentru construirea unui vehicul autonom și care se conduce singur, acolo unde va avea de luptat cu Google, dar și cu alte nume mari. Nu de alta, dar Coherent Navigation este o companie specializată în realizarea de GPS-uri de înaltă precizie. Adică exact una dintre componentele de bază pentru un astfel de vehicul self-driving. Băi, ce ți-e și cu engleza asta! Cât de ușor sună în engleză și cât de greu găsești în română cuvintele pentru a expune ceva simplu. Whatever! 🙂

Se pare că CEO-ul și fondatorii Coherent Navigation au fost deja poziționați în cadrul Apple, în departamentele de hărți și de comunicare wireless. Se pare că lucrurile se mișcă destul de repede și, chiar dacă public nu s-au scăpat detalii prea multe (deși tranzacția a fost confirmată și oficial) de genul valoare a tranzacției sau intenții de viitor cu compania preluată, sunt convins că totul este foarte clar și bine calculat în cadrul Apple. Ăsta este unul dintre motivele pentru care îmi place de Apple (ca să nu mai zică cârcotașii ca am numai cuie împotriva acestei companii), niciodată nu a dat nici un semn de lipsă de precizie, niciodată nu am simțit scăpări în relația cu publicul.

Pe mine mă bucură implicarea Apple (și nu doar a lor, alte nume mari sunt în cursă) în acest deziderat, al vehiculelor care se vor conduce singure, este un garant al faptului că lucrurile vor fi bine făcute!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep