HomeFeaturedFocusUn Goophone... pardon, bufon, la curtea regelui (iPhone 5)

Un Goophone… pardon, bufon, la curtea regelui (iPhone 5)

goophone

În mod normal nu aș fi acordat prea multă atenție acestei clone de iPhone 5. De fapt, aș fi găsit destul de repede câteva aspecte hilare pe care nu aș fi rezistat să nu vi le împărtășesc. Așa că povestea oricum ar fi început. Măcar să o ducem până la sfârșit.

Așa cum am spus avem o clonă de iPhone 5, destul de reușită din punct de vedere fizic. Clipul de la sfârșitu articolului este grăitor. Mă distrează că se numește Goophone, și mă duce cu gândul la competiția lui Apple. Ba chiar mai mult, rulează Android. Și ca să pună cireașa pe tort, se numește Goophone i5S. Păi mai are rost să aștepte fanul Apple un iPhone 5S, când are Goophone-ul? Mai au analiștii care speculează pe marginea unui iPhone ieftin, pâine de mâncat, când avem iPhone-ul ieftin pe piață deja?

Devenind puțim mai serios (dar nu prea mult) o să trec în revistă și câteva caracteristici tehnice ale aparatului care justifică prețul de doar 150 de dolari. Avem un procesor MediaTek de 1GHz, 512MB de memorie RAM, un ecran cu o rezoluție de 854 x 480 pixeli și o cameră de 5 megapixeli. Destul de decent.

Problema care mă apasă și peste care nu reușesc să trec, este dată de reacția celor de la Apple. Sau mai degrabă de lipsa de reacție a lor. Cu atât mai mult cu cât am înțeles că cei de la Goophone nu sunt la prima ispravă de acest fel. Adică te judeci cu Samsung pe marginea unor patente și afirmi că îți copiază aparatul, dar nu ai nici o problemă când o face mult mai ostentativ și parcă mai ironic Goophone? Înțeleg că este o chestie de bugete, că de la o companie ca Samsung ai ce să iei, dar ar trebui să fie pe lângă și una de imagine.

Noroc cu fanii înfocați iPhone, care văd că au luat foc în comentarii la articolul celor de la Engadget legat de acest aparat.

6 COMENTARII

  1. Reusita copie ca si aspect, dar din punct de vedere a functionarii telefonului in meniu si nu numai nu ma impresioneaza deloc, eu unul nu as cumpara asa ceva!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep