HomeFeaturedFocusPantech Vega Iron și argumentul marginii subțiri

Pantech Vega Iron și argumentul marginii subțiri

Pantech-Vega-Iron

Vorbim despre marginea display-ului, „zero bezel”, acolo unde zero este egal cu 2,4 milimetri conform celor de la Engadget, pe care o să îi credem pe cuvânt. Prin comparație, conform aceleiași surse, marginea respectivă este de două ori mai mică decât în cazul iPhone 5.

Comparația își are rostul dat fiind ecranul de 5 inchi pe care eroul nostru, pentru că trebuie să admiteți că este un smartphone cu nume de super-erou, îl arată. Ecran cu o rezoluție 720p. Caracteristicile tehnice sunt completate de un procesor quad-core de 1,7 GHz, 32 GB de memorie internă, o cameră foto de 13 megapixeli, și slot microSD pentru o extensie de memorie de până la… 2TB! Și este un Android.

Din păcate pentru calitatea pe care o arată, atât în caracteristicile tehnice cât și în fotografii, lipsesc detaliile comerciale. Mai ales cele care să ne fi dat de înțeles către ce piețe se îndreaptă acest aparat. Am mai văzut această situație la fratele Pantech Vega No. 6, care cel puțin până în prezent nu a prea scos capul în afara Asiei. Să sperăm că Vega Iron se va îndrepta spre cât mai multe piețe, pentru că potențial are.

Uite așa, după seria de debut de smartphone-uri Archos, avem un alt necunoscut pe care s-ar putea să nu-l întâlnim niciodată, dar pe care sunt sigur că am vrea să îl cunoaștem mai îndeaproape.

via TheDroidGuy

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep