HomeFeaturedFocusSeiki menține rezoluția 4K la prețuri accesibile

Seiki menține rezoluția 4K la prețuri accesibile

seiki se65uy04

Și asta în ciuda faptului că intră în gama de diagonală mai mare. Cu siguranță că îi mai țineți minte pe cei de la Seiki, intrați în atenția noastră pentru faptul că într-o piață în care numele mari se întreceau în prețuri cu multe zero-uri, de ordinul zecilor de mii de dolari, au reușit să demonstreze că se poate păstra decența în politica de vânzări pentru televizoarele UHD.

Și dacă din punctul de vedere al prețului nu li se putea reproșa nimic, Seiki s-au decis să spulbere și bariera diagonalelor mari, acolo unde competitorii mult mai celebrii se mișcau în voie. Astfel, au anunțat pentru luna Decembrie modelul de 65 de inchi, cu numele de cod SE65UY04. La un preț, absolut decent, de 3000 dolari pentru Statele Unite.

Nu sunt adeptul televizoarelor UHD pentru simplu motiv că nu există conținut pentru acestea. Dar, în eventualitatea că vreodată mă va lovi și acest microb și pentru conaționalii mei mult mai atrași de acest concept de rezoluție 4K, mi-aș dori sincer ca Seiki să pătrundă mai decis și pe piața din România. Chiar și cu algoritmul de adaptare la România a prețului, brevetat de alții, tot ar fi extrem de competitiv în ceea ce privește prețul.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep