HomeFeaturedFocusSamsung lansează în România gama de televizoare UHD și confirmă o teorie

Samsung lansează în România gama de televizoare UHD și confirmă o teorie

Samsung_UHDTV_Photo_Lifestyle

Samsung Electronics România lansează pe piaţa locală gama de televizoare UHD oferind utilizatorilor o experiență de divertisment completă. Această lansare este un motiv în plus pentru a verifica o teorie simplă. Mai țineți minte când, la momentul lansării sale oficiale prezentam modelul 85S9 al celor de la Samsung drept televizorul de 38.000 de dolari. Ei bine, în ciuda faptului că se întmpla în ianuarie și că între timp am văzut că există și variante de televizoare UHD la prețuri normale, de la producători de renume sau la prețuri foarte mici de la niște producători mai puțin cunoscuți, ei bine, vârful de gamă, Samsung UHD TV de 85 inci (85S9), adică exact modelul nostru lansat în ianuarie la 38.000 de dolari, ajunge în România și  poate fi achiziționat din magazinele partenerilor Samsung la un preț de… 46.700 de dolari, cu aproximație. Mai exact prețul său este de 154.999 lei. Și ca să vedeți ce talent de vizionar am, iată la ce preț estimam că va ajunge acest model în România, cu aproape cinci luni în urmă.

După cum spuneam, este verificată astfel o teorie legată de piața din România, pe care o puteți deduce singuri. Probabil că cei de la Samsung mizează pe succesul pe care l-au îregistrat la vânzare televizoarele UHD pe alte piețe.

Nu știu cât de mult mai contează detaliile de marketing legate de acest aparat. Totuși, merită precizat că Samsung 85S9 se spune că:

“este singurul model de pe piață care, prin Evolution Kit, va oferi upgrade procesorului şi memoriei televizorului, pentru a asigura compatibilitatea cu viitoarele standarde UHD, preîntâmpinând astfel eventualele modificări ce ar putea avea loc în ceea ce priveşte ratele de compresie şi transmisie. Astfel, utilizatorii se vor putea bucura permanent de ultimele inovații. Mai mult, Evolution kit va face upgrade-ul de software, aducând cele mai noi servicii și beneficii ale Smart TV-urilor. Noua gamă oferă control prin mișcări și voce, alături de convergență cu celelalte device-uri Samsung prin AllShare.”

Este un aspect interesant, la fel ca și faptul că împreună cu UHD TV 85S9, Samsung a lansat pe piaţa locală şi modelele UHD din seria F9000, de 65 de inci şi 55 de inci, la preţurile recomandate de 7000 de euro şi 5000 de euro. Adică prețuri care fac totuși mai suportabilă achiziționarea unui astfel de televizor pentru cei doritori și care țin pasul cu cele ale concurenței, venite pe piața locală din partea LG.

9 COMENTARII

  1. Avem televizoare care stiu 4K, avem tevi de net, decodoare 4K (placi video, DVR), avem persoane dispuse sa plateasca… DAR majoritatea posturilor tv emit un SD, la calitate VCD (maxim – imi amintesc tutorialele din Chip cu virtualdub pe post de frame server), HD-ul prin satelit e atat de comprimat incat arata ca un CAM, pe fibra doar in anumite locatii in orasele mari… Despre calitatea continutului la tv… sa zicem ca nu este locul si nici timpul pentru astfel de observatii.
    Pay4View in ro e doar o gluma buna. Sa fac streaming folosind servicii based in USA risc sa fierb Atlanticu (si nu stiu un proxy decent la latimea de banda necesara)…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep