HomeFeaturedFocusMoto X, ziua și leak-ul

Moto X, ziua și leak-ul

moto-x-white-unicorn

Se vrea a fi purtătorul de stindard al celor de la Motorola. Și până la apariția sa pe piață, este prezent în poze leak fără număr, de toate felurile. Ultima ispravă, pe care am văzut-o acum două zile a constat în scurgerea unei fotografii de presă cu Moto X. Și în mod normal, nu prea mai avea ce să ne surprindă.

Totuși, ceea ce începe să semene tot mai mult cu un efort concertat din partea companiei, merge mai departe. Și dacă în mod normal, nu aș mai fi avut motive să vă aduc în atenție această nouă fotografie a unui telefon care nu prea impresionează din punct de vedere tehnic, totul devine un detaliu de culoare. Este deja știută slăbiciunea mea pentru smartphone-urile în culori diferite de negru. Și dacă despre  Moto X am spus că începe să arate bine atunci când am văzut prima fotografie oficială de produs, acum, că ea ajunge la noi,pe calea acelorași surse, în culoare albă, nu mai este urmă de îndoială. Chiar arată bine! Să-l vedem și ce poate!

via Engadget

2 COMENTARII

  1. Daca se confirma zvonurile, ar trebui sa fie echipat cu procesor Qualcomm S4 Pro Dual-Core 1,7 GHz, GPU Adreno 320, 2GB RAM si baterie de 2200 mAh. Ramane sa vedem si pretul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep