HomeFeaturedFocusOvermax NewBase 2, o tabletă ideală pentru tineri

Overmax NewBase 2, o tabletă ideală pentru tineri

newbase

Argumentele pentru o astfel de catalogare a celei mai noi tablete a celor de la Overmax sunt reprezentate atât de gama variată de combinații coloristice, cât și de dimensiunea ei, care o face perfectă pentru utilizatorii dinamici și activi.

Procesorul dual-core de 1,2 GHz, display-ul de 7 inchi și rezoluție de 800 x 480, memoria internă de 8 GB și cea RAM de 1 GB, sau acumulatorul de 2800 mAh, sunt doar câteva dintre caracteristicile tehnice care targetează și ele această tabletă pe segmentul utilizatorilor adolescenți și tineri. Iar Androidul Jelly Bean se așează ca o brumă de toamnă peste acest peisaj tehnic. Tot în direcția utilizatorilor tineri vin și aplicațiile preinstalate pe NewBase2, care permit ascultarea de muzică, rularea de filme, dar și activități de tip office, necesare pentru școală.

Revenind la gama de culori, care cuprind atât clasicele alb și negru, dar și roz sau verde, precum și combinații de alb și negru pentru panoul frontal. Așa că în fotografia de mai sus vă propun combinația de culori care mi-a plăcut mie cel mai mult.

NewBasee

Overmax NewBase2 va fi disponibilă la sfârșitul lunii August. Promitem că revenim cu detalii legate de disponibilitatea în România și preț. Și, de ce nu, chiar și cu un review.

8 COMENTARII

  1. Nu recomand aceasta tableta cumparata de la REAL.
    CONTRA:
    1.nu are GPS
    2.bateria se descarca foarte repede 2 ore. daca stai pe net 1 ora.
    3.fara incarcator auto
    4.desi are procesor 1.2 GHz cu 1GB DDR3 se misca greu
    PRO:
    1.pret 300 lei.
    2.ideală pentru copii <10 ani

  2. Daca pretul va fi unul corect, este interesanta… Daca nu, nu stiu ce sa zic. Sper sa le dea peste nas la astia cu “tabletele romanesti” facute in china…

  3. Chiar va rog sa reveniti cu informatii despre pret si punctele de unde va putea fi cumparata !
    Un articol interesant. Multumim ca ne tineti la curent cu noutatile ! 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep