HomeFeaturedFocusRomânia ia fața Statelor Unite

România ia fața Statelor Unite

optimus-g-pro-white

Cu două precizări. În primul rând, legătura cu zona de mobilitate, că doar e domeniul nostru de suflet. Se întâmplă în ceea ce privește comercializarea lui LG Optimus G Pro alb și cu diagonala de 5,5 inchi (țineți minte jocul celor două diagonale făcut de coreeni). A doua, deși există și un ton ironic, lucrurile sunt cât se poate de reale.

Citeam cu puțină vreme în urmă, pe Engadget, despre faptul că AT&T va începe comercializarea modelului alb de 5,5 inchi în Statele Unite. Fiind vorba despre o culoare diferită de negru, atenția mi s-a oprit instant asupra articolului. Mi-am adus aminte apoi, că citisem pe Mobilissimo despre apariția, neoficială, a lui Optimus G Pro în magazinele online de pe la noi. Și uite așa, la o “cercetare” rapidă pe Internet, am aflat că modelul în cauză se găsește lejer și la noi, în ofertele mai multor magazine online. Disponibil pe loc! Așa că nu greșim întrutotul când spunem că le-am luat fața americanilor.

Diferența apare însă la preț, la fel de covârșitoare ca în alte cazuri, de la 440 dolari în Statele Unite, la 2300 de lei în România. Încă mai așteptăm apariția oficială a lui LG Optimus G Pro în România, care ar mai putea reduce din acest adaos “îndrăzneț”.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep