HomeFeaturedFocusUn iPad mini pentru un zbor cu Hawaiian Airlines. Doar pe durata...

Un iPad mini pentru un zbor cu Hawaiian Airlines. Doar pe durata zborului!

2J9A1819.jpg Rae Huo photo for Hawaiian Airlines. A330 7/13

Este prima linie aeriană care le va oferi pasagerilor câte un iPad mini pentru a face timpul petrecut la bordul avionului să treacă mai repede și mai distractiv. Programul celor de la Hawaiian Airlines se bazează pe o primă tranșă de 1500 de iPad-uri.

Este doar o frimitură în comparație cu contractul Apple cu guvernul american pentru școli, dar este totuși un parteneriat important. Tocmai pentru că American Airlines derulează un program similar cu Samsung, bazat pe 6000 de tablete Galaxy Tab de 10 inchi.

Deși se adresează doar pasagerilor de la clasa business, tabletele sunt disponibile pentru o taxă suplimentară de 15 dolari și muritorilor de la alte clase. Aș fi curios totuși să aflu și care este o rată de consum pentru un asemenea program. Câți oameni, mai ales de la business class, au nevoie de un iPad mini? Întreb în ideea în care, majoritatea au deja un device pe care se bazează pentru a alunga plictiseala pe timpul unei călătorii cu avionul.

Interesantă totuși abordarea termenului de entertainment pentru o călătorie cu avionul. Reflectă succesul de care se bucură în continuare tabletele în rândul populației.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep