HomeFeaturedFocusCititorul de amprentă digitală ajunge și pe smarphone-uri Android

Cititorul de amprentă digitală ajunge și pe smarphone-uri Android

arrowsa

Și dacă toată lumea aștepta această manevră de la marele rival al Apple… Cum care? Știți voi! Ala de le-a copiat rapid și auriul! Exact, ala care a scos smartwatch-ul înaintea competiției. Ma rog, să revenim! Deci, pe Android, cei care aduc cititorul de amprentă digitală sunt cei de la… Fujitsu! Pam-pam!

Unul dintre numeroșii membri ai familiei Fujitsu Arrows A, cu numele de scenă 301F, se pare că va beneficia de cititor de amprentă digitală. Și ca să evite discuțiile despre copiere, patente și alte drăcii, îl va avea pe spatele carcasei, sub camera foto. Detaliile interesante despre acest smartphone, d-abia încep însă, pentru că mă îndoiesc că cineva își cumpără telefon doar pentru că îi citește amprenta (și, cu puțin noroc, o trimite la NSA, FBI sau mai știu eu ce grupare prietenă).

Fujitsu Arrows A 301F, cu un display 1080p de 5 inchi și un procesor Snapdragon 800, care și-a făcut apariția în oferta cu care Softbank, un operator nipon, va ataca perioada sărbătorilor, pune mare preț pe baterie. Se spune că rezistă trei zile după o singură încărcare și, mai mult, în doar 10 minute de încărcare, asigură o zi de funcționare. Știu pe cineva care ar râde în hohote la această afirmație (salut, Ionuț), dar, până la proba contrarie, să admitem că sună bine.

via Engadget

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep