HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Gear disponibile pe piața locală

Samsung Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Gear disponibile pe piața locală

samsung galaxy note 3 gear

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală Galaxy Note 3, cel mai nou dispozitiv din familia Note, și Galaxy Gear, un produs nou care simplifică viața utilizatorilor și le oferă oportunitatea de a fi permanent conectați la noutăți. Dispozitivele, prezentate în premieră la IFA, sunt disponibile din această săptămână în rețelele partenerilor Samsung.

Odată cu lansarea Galaxy Note 3 în România, consumatorii vor avea parte de o ofertă specială. Astfel, sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 18:00, primii 100 de cumpărători care vor participa la evenimentul ce va avea loc la brand shop-ul Samsung din AFI Palace Cotroceni vor avea parte de surprize: primii 20 de cumpărători care vor achiziționa un Samsung Galaxy Note 3 vor primi gratuit un ceas Samsung Galaxy Gear, iar următorii 80 vor avea un discount de 50% pentru achiziționarea unui Samsung Gear, în momentul lansării acestui produs în România.

„Cele două dispozitive Smart redesenează modalitatea în care interacționăm cu conținutul și le oferă utilizatorilor funcții performante când aceștia sunt în mișcare. Galaxy Note 3 aduce mai multă libertate de expresie în tot ceea înseamnă muncă și timp liber, iar Galaxy Gear completează experiența de utilizare oferind mai multă flexibilitate, stil și un design elegant,” a declarat Sorin Manea, șeful diviziei Mobile din cadrul Samsung Electronics România.

Noul Samsung Galaxy Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, este subțire (8,3 mm), ușor (168g) și are o baterie ce oferă o durată de viață lungă (3.200 mAh). Echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart, un indice ridicat de redare a culorilor și cea mai mare memorie RAM din industrie, de 3GB, Samsung Galaxy Note 3 le permite utilizatorilor să surprindă fiecare moment important din viața lor.

Alături de Samsung Galaxy Note 3, revoluționarul Samsung Galaxy Gear le oferă utilizatorilor oportunitatea de a se bucura de prezent și de a fi permanent conectați cu device-urile Galaxy. Având o serie de caracteristici și comenzi care extind experiența oferită de Samsung Galaxy Note 3, utilizatorii pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și mail-uri, alături de alerte.

3 COMENTARII

  1. Pacat ca e region-locked, si eu cum calatoresc relativ des in US ma bazez pe un card AT&T care e vital pentru comunicare. Aparent mai am de asteptat vreo 2 luni pana la Nexus 5…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep