HomeFeaturedFocusSă mai facem și sport!

Să mai facem și sport!

duatlon

Tocmai în virtutea acestui îndemn, vă supun atenției Cros-ul de pe 21 septembrie, de pe aleile de sub Tâmpa. Parte din evenimentul Duatlon Ceatea Brasovului, acest Cros iși propune să strângă la start, pe lângă alergătorii profesioniști și un număr însemnat de alergători începători. Și aici intervenim noi, amatorii.

Lungimea traseului de cros este de 5 km și străbate zone emblematice ale orașului Brașov ca Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Țesătorilor și Bastionul Postăvarilor. Traseul complet este disponibil aici.

Pentru cei dornici de și mai multă mișcare, și dotați și cu un mountainbike, înscierea la una din categoriile Duatlonului poate reprezenta o adevărată provocare. Înscrierile se pot face online până pe 18 septembrie, sau direct în ziua concursului. Și dacă strict îndemnul la mișcare nu este suficient și vreți și o legătură cu tehnologia, aflați că printre premiile care se pot câștiga, se găsesc și câteva smartphone-uri. Mai multe detalii veță găsi pe pagina Duatlon.ro.

Te așteptăm la o gură de aer curat în mijlocul frumosului Brașov!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep