HomeFeaturedFocusDualDrive MAX II, o noua tableta de la Overmax

DualDrive MAX II, o noua tableta de la Overmax

Și o nouă categorie de persoane targetată foarte precis cu acest produs. Se pare că olandezii mențin ritmul alert în care aruncă pe piața de tablete produse noi. Și așa cum ne-au obișnuit în ultima vreme, ne demonstrează că fiecare produs se adresează destul de clar câte unei categorii sociale. Am văzut cum Overmax IntuTab se adresa persoanelor în vârstă, ne-am dus și în zona de tineret cu Edutab2+ și FantasyTab.

Este momentul ca Overmax să se ocupe puțin și de șoferi. Nu neapărat profesioniști, ci în general cei care petrec foarte mult timp în spatele volanului, în drumeții lungi. Aceștia vor avea la îndemână, de la sfârșitul lunii Octombrie, un produs special gândit pentru ei. Overmax DualDrive MAX II este o tabletă de 10,1 inchi, cu GPS încorporat și o aplicație de navigație (Be On Road) preinstalată, dotată cu tuner DVB-T care permite urmărirea canalelor TV recepționate. Iar camerele foto permit realizarea de clipuri video ce pot fi trimise celor de acasă. Asta ca să ne gândim tot la cei aflați pe drumuri, la distanță de familie.

Alte caracteristici hardware ne aduc în atenție procesorul dual-core de 1,6 GHz, rezoluția ecranului de 1024 x 600 pixeli, memoria RAM de 1 GB și pe cea internă de 8 GB, sau acumulatorul de 5000 mAh. Pentru a sublinia caracterul acestui produs, în cutia lui Overmax DualDrive MAX II vom găsi un suport pentru mașină și o antenă telescopică.

Deocamdată nu sunt disponibile informații despre prețul acestui produs, dar cu siguranță vor ieși și ele la iveală.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep