HomeFeaturedFocusHTC One Max, jos palaria: tine bateria!

HTC One Max, jos palaria: tine bateria!

Încă din primele momente din care am pus mâna pe HTC One Max m-a impresionat autonomia de care părea că dă dovadă. Și v-am povestit și vouă despre această încântare. Acum există și dovezi! Iată cum arată, după aproape o săptămână de la încărcare, consumul bateriei.

htc one max battery

Telefonul stă cu wireless-ul pornit permanent, este conectat la două rețele (acasă și la birou), mailurile vin automat, la fel și notificările de Facebook. Pe lângă convorbirile zilnice (cu o medie de aproximativ două minute per apel primit sau efectuat), l-am mai folosit la fotografiat (a se vedea și primul material despre HTC One Max). În plus, l-au întors pe toate părțile și l-au frecat (software vorbind) toți prietenii mei care voiau să vadă cum se simte și cum se mișcă animalul.

Dacă autonomia este un aspect atât de important în utilizarea telefonului, încât puteți trece peste impedimentul dimensiunii, peste care eu nu reușesc să trec de la Samsung Galaxy Note 3 (și ca să existe și comparația pe care mulți o așteaptă, personal prefer HTC One Max în bătălia celor doi giganți), atunci cel mai mare telefon făcut de HTC poate reprezenta o soluție fericită. Vorba unui cunoscut: “În ditamai telefonul, probabil că încape și o baterie pe măsură!” De 3300 mAh, mai exact.

5 COMENTARII

  1. De cand m-ati frecat la cap, adica de doua ore, fac poze prin birou de se uita toti stramb la mine, si ma dau pe Facebook. Iar in istoricul consumului de baterie nu imi apare nici camera si Facebook-ul… Iar bateria imi arata ca a scazut cu trei procente, de la 75 la 72! Sunt curios cand face Ionut review-ul cum o sa arate bateria!

  2. @Mircea Costan
    Orice utilizator de Android stie ca daca repornesti telefonul informatiile pe care le vezi afisate in sectiunea Battery din meniul Android se actualizeaza cu datele avute din momentul reinitializarii. Pune mana si fa un test.
    Ca sa traduc pentru tine si pentru @Valentin: asta inseamna ca vei vedea acolo doar ce a consumat bateria de la ultima repornire SI NU DE LA ultima incarcare.

    Stiu ca e greu si ca sportul asta al review-urilor si al datului cu parerea despre Android nu e usor si nici accesibil oricui. Cu totii avem mereu de invatat cate ceva. Injuriile nu ajuta.
    Apropo de asta, data viitoare cand mai ai ceva de zis si nu te vei controla, mai bine nu mai posta. Ca oricum nu iti mai aprob comentariul.

  3. In primul rand asta nu e review, e doar o constatare legata de autonomie.
    Apoi, facand abstractie de limbajul tau care nu ar merita un raspuns, vezi ca dovada ca am folosit cel putin camera, este chiar aici pe site, publicata. Verifica data articolului cu pozele de la HTC One Max… E matematica simpla!
    Si vezi ca gresesti cand spui ca orice aplicatie apare pe istoricul de la baterie!!!

  4. Asta e un fel de review pt cei care nu stiu ce e ala android dar vor un telefon mare. Go suck a d*** !!! Macar sa nu ne mintim pe fata . Orice utilizator de android STIE ca orice aplicatie apare pe istoricul de la abterie. Concluzia : camera nu ai folosit-o , nici nu ai intrat pe Fb sau pe mail. Iar dupa cum se poate observa, daca dialer-ul a consumat mai mult decat apelurile in sine inseamna ca nu ai avut o conversatie mai mult de 2 secunde. Si cum poti sa spui ca te impresioneaza autonomia din primele cateva secunde? Sa fim seriosi 6 zile e un record ce va apartine mereu nokia.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep