HomeFeaturedFocusUn prim leak cu Moto G

Un prim leak cu Moto G

Dacă-i leak, atunci obligatoriu este @evleaks. Iar leak-ul de Moto G vine însoțit și de o scurtă descriere tehnică, suficientă încât să ne ajute să avem o idee despre aparatul pe care Motorola l-a gândit să fie considerat fratele mai mic al lui Moto X dar, în același timp, să fie oferit gratuit la contractele pe doi ani.

Nu prea se împacă cele două noțiuni, dar cred că noi va trebui să ne împăcăm cu ideea că ce e gratis în Statele Unite, nu prea are șanse să fie gratis în România. In reteaua Verizon, primești un Motorola Droid gratis pentru un abonament de 19 dolari pe lună, în România doar Vodafone Smart III la 15 euro pe lună, restul pentru abonamente mai scumpe.

Întorcându-ne la Moto G, specificațiile de care vorbeam includ un procesor Qualcomm Snapdragon S4, un quad-core de 1,5 Ghz, un display 720p de 4,7 inchi, o cameră de 8 megapixeli, o memorie internă de  8 sau 16 GB și un acumulator de 1950mAh. Dacă mai ținem cont, pe lângă partea cu gratuitatea la abonament și de latura patriotică pe care o încearcă, mai nou, motorola, s-ar putea ca Moto G să aibă ceva succes peste ocean.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep