HomeFeaturedFocusMoto X al celor de la Motorola, lansat oficial

Moto X al celor de la Motorola, lansat oficial

motox1

Inițial am vrut să îl denumesc noul flagship al celor de la Motorola. Dar este o postură destul de greu de asumat de către un telefon pe care îl separă atât de puține diferențe de fratele său Droid Ultra (și chiar și de restul familiei Droid). Parcă m-a încercat un sentiment de deja-vu și gândurile mi-au zburat instant înspre marea familie HTC și nenumărații ei membri.

Totuși, ceva îmi place mult la acest smartphone, care, deși părea puțin probabil să mai reușească să surprindă cu ceva, iată totuși ca a reușit acest lucru. Este vorba despre posibilitatea de a customiza aparatul după propriile gusturi, in materie de culori și de însemne personalizate. Este ca un configurator auto, atunci când cumperi o mașină nouă.

Utilizatorii își pot alege culoarea carcasei dintr-o gamă extrem de generoasă, care va conține în viitor și câteva texturi lemnoase, își pot defini culoarea panel-ului frontal (alb sau negru), își pot alege cularea care să evidențieze camera foto sau butoanele de volum și, așa cum am spus, la final pot personaliza spatele carcasei. Pentru unul care mai nou are înclinații spre culorile vii, este mană cerească această posibilitate.

motox2

Ar mai fi de spus că telefonul pune accent și pe latura patriotică a americanilor (deși este disponibil deja și în Canada), accentuând faptul că este asamblat pe teritoriul Statelor Unite. Iar pentru aceia care au uitat deja, o să recapitulăm și coordonatele sale tehnice: un display AMOLED de 4,7 inchi și rezoluție 720p, cu o densitate de 316 ppi, 2GB de memorie RAM și 16GB de memorie internă, o baterie de 2200 mAh, o cameră principală de 10 megapixeli, toate motorizate de un procesor dual-core de 1,7 GHz. Prețul pentru Statele Unite este de 199 dolari pentru un contract pe doi ani de zile. Și deocamdată prea puține informații legate de expansiunea comercială a acestui aparat.

via Engadget

6 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep