HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab 3 Kids, disponibila si in Romania

Samsung Galaxy Tab 3 Kids, disponibila si in Romania

Se pare că Samsung se miscă bine din punct de vedere comercial și reușeste să fie primul jucător care aduce pe piața locală o tabletă dedicată copiilor. Asta dacă nu îi punem la socoteală pe cei de la Evolio, care de acum au o competiție serioasă. Și dacă la produsul celor de la Polaroid nu trăgeam mari speranțe, încă mai aștept să văd tabletele pentru copii de la Overmax, care ar concura, mai ales prin preț, cu nou lansata Galaxy Tab 3 Kids. Nu de alta, dar cei 230 de dolari s-au transformat, pe drumul spre România, în 999 lei. La acest preț tableta este deja disponibilă în magazinul Samsung din AFI Cotroceni, dar și în rețelele partenerilor.

Punctul forte al acestui produs este dat de conținutul creeat local, dedicat special copiilor. Galaxy Tab 3 Kids vine cu o serie de aplicații educaționale preinstalate, pentru copii cu vârsta până la 7 ani, de la EduTeca. „Fănică și Secretul Legumelor”, „Fănică și Asaltul Microbilor” sau „Petrică și Arca lui Noe”, sunt doar câteva exemple de aplicații din Colecția EduTeca.

„Copiii sunt atrași de tehnologie, dispozitivele inteligente fiind de un real folos în vederea dezvoltării abilităților lor. GALAXY Tab 3 Kids vine în întâmpinarea acestor nevoi, printr-un conținut bogat, interactiv și educațional, creat datorită parteneriatului încheiat cu dezvoltatorii Colecției EduTeca, unul dintre cei mai importanți creatori de conținut pe plan local – compania Ascendia Design,” a declarat Sorin Manea, șeful diviziei Telecom din cadrul Samsung Electronics România.

GALAXY Tab 3 Kids_1

Exceptând carcasa special desenată pentru copii și C-Pen-ul inclus, targetarea copiilor se face si prin alte cateva feature-uri extrem de interesante. Hub-ul de resurse Kid’s Store le oferă copiilor jocuri educaționale, divertisment și aplicații de tip e-book. Prin intermediul Application Manager, părinții pot selecta aplicațiile pe care copiii le vor accesa. Funcția de Time Management permite setarea unei perioade specifice de utilizare. Când timpul setat se încheie, tableta se blochează, deblocarea acesteia realizându-se cu ajutorul unei parole care poate fi reintrodusă de părinte. Această funcție îi ajută pe părinți să se asigure că timpul petrecut de copii jucându-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat.

Din punct de vedere hardware un procesor dual-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1GB, camera principală de 3 megapixeli și camera frontală de 1,3 MP ne conturează peisajul tehnic identic cu cel al versiunii civile a tabletei.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep