HomeFeaturedFocusLG Optimus F3Q, pentru iubitorii de butoane

LG Optimus F3Q, pentru iubitorii de butoane

Butoane hardware, ca să nu iscăm discuții. Pentru cei care nu mai cred in BlackBerry (compania aia canadiană, cunoscută tocmai pentru butoanele sale, dar care a ales să își facă relansarea economică cu un smartphote fără butoane), pentru cei care nu vor un iPhone pe care să adauge butoanele de la Typo (pentru că costă mult și seamănă cu BlackBerry), pentru cei care vor un smartphone entry-level, dar, dintr-un motiv care mie îmi scapă, sunt atașați de tastaturile QWERTY, pentru toți aceștia, se arată într-un leak, marca @evleaks, bien sur, LG Optimus F3Q.

Cum o arată și numele, este un frate apropiat de-al lui Optimus F3,  care dispune și de QWERTY-ul respectiv, slide lateral, care parcă ne propune o întoarcere în timp. E doar opinia mea, pentru că sunt convins că vor găsi destui adepți pentru acest smartphone, mai ales pe piețele asiatice.

Asemănările merg și în ceea ce privește configurația, o spun zvonurile, astfel că LG Optimus F3Q dispune de un procesor dual-core de 1,2 GHz (Snapdragon), un display WVGA de 4 inchi, o cameră de 5 megapixeli, un acumulator de 2460 mAh și chiar un Android 4.1. Măcar pe ăsta din urmă ar putea să îl schimbe.

Fiind toate doar speculații, anunțul oficial este așteptat cu nerăbdare, mai ales de cei ce vor să simtă butoane sub buricul degetului. Potoliți-vă poftele cu telecomanda de la televizor, vă rog!

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep