HomeFeaturedFocusSony anunta Xperia T2 Ultra si Xperia E1

Sony anunta Xperia T2 Ultra si Xperia E1

Eu ce v-am povestit că cei de la Sony s-au enervat și vor să fure din lumina reflectoarelor care se așterne doar peste Samsung? Atât de tare s-au aprins, că au depășit rapid stadiul de leak-uri și au venit și cu anunțul oficial despre două nume noi în lumea smartphone. Xperia T2 Ultra și Xperia E1.

Carevasăzică, Sony Xperia T2 Ultra propune un display de 6 inchi și 720p, acumpaniat de o cameră de 13 megapixeli, o memorie internă de 8 GB sau un procesor quad-core de 1,4 GHz. Toate înhămate la un Android 4.3.  Se estimează că telefonul va fi țintit mai mult spre China și restul piețelor din zona Asia-Pacific.

xperia-E1

Xperia E1, pe de altă parte, pare croit pentru o expansiune mai largă. Și adresat mai mult consumatorilor de multimedia. Cu un display de 4 inchi și 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core de 1,2 GHz, o cameră de 3 megapixeli, 4 GB de memorie internă și doar 512 MB de RAM, cred că această expansiune mai largă se întrevede prin perspectiva unui preț mai mic, de entry-level. Să vedem dacă un preț de entry-level pentru Sony este și un preț mic. Vom afla.

via Sony

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep