HomeFeaturedFocusAlcatel ataca segmentul mid-range cu doua noi aparate din seria Idol 2

Alcatel ataca segmentul mid-range cu doua noi aparate din seria Idol 2

Dacă ieri i-am remarcat pe cei de la Alcatel pentru introducerea conceptului de wearable smartphone prin al lor OneTouch Pop Fit, un smartphone cu display de doar 2,8 inchi, iată-i deciși să nu abandoneze nici segmentul de telefoane în care s-au mișcat mult mai bine în ultima vreme, acela al mid-range-urilor. Și cum se putea face mai bine acest lucru, dacă nu prin generația a doua a seriei Idol. Mai exact, faceți cunoștiință cu Alcatel OneTouch Idol 2 și Alcatel OneTouch Idol 2 Mini.

Ambele telefoane au în comun faptul că vin cu două versiuni, cea 3G și cea dotată și cu LTE. De asemenea, procesorul quad-core de 1,2 GHz, NFC-ul, Android-ul 4.3  și camera principală de 8 megapixeli, par să fie elemente comune pentru cele două aparate. Diferențele apar în ceea ce privește display-ul, cum era și normal, acolo unde Idol 2 propune un ecran IPS de 5 inchi și 720p rezoluție, în timp ce Idol 2 Mini vine cu un ecran qHD de 4,5 inchi.

Fratele mai mic are totuși și câteva avantaje. Primul ar fi dat de camera secundară, care este de 2 megapixeli, în comparație cu cea de 1,3 a fratelui mai mare. Mai avem apoi avantajul datei de apariție pe piață. În mod total atipic, apare întâi versiunea mini, undeva la începutul lui Martie și de-abia după, la o lună jumătate, chiar două distanță și versiunea mare.

Bineînțeles, mai este și avantajul prețului, versiunea mini costând 169 de euro sau 209 euro cea cu LTE, în timp ce OneTouch Idol 2 se va vinde cu prețuri de 199 euro sau 249 euro pentru doritorii de 4G.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep