HomeFeaturedFocusMicrosoft va lansa HoloLens 2 la MWC 2019 si evenimentul poate fi...

Microsoft va lansa HoloLens 2 la MWC 2019 si evenimentul poate fi urmarit live, duminica de la ora 19:00

hololens2

După câțiva ani buni de când nu a mai fost prezentă la Mobile World Congress, Microsoft a anunțat că în 2019 va avea o conferință de presă duminică, în ziua de dinaintea începerii oficiale a evenimentului. Cel mai probabil va fi vorba despre prezentarea noii versiuni a setului de căști pentru realiatatea augumentată. Bănuim asta nu numai din promo-ul Microsoft ci și pentru că Alex Kipman, creatorul HoloLens ca fi pe scenă, alături de Satya Nadella, Microsoft CEO.

Keynote-ul Microsoft va fi centrat în jurul ideii de ”noi inovații legate de viitorul computing-ului” și cei interesați îl pot urmări aici, începând cu ora 19:00 a României.

Cu toate că e vorba despre un eveniment de lansare la MWC, locul tradițional de prezentare pentru smartphone-uri și tablete, Microsoft nu are în plan așa ceva. Mi-ar plăcea să spun că deocamdată, dar și eu încep să cred că Surface Phone începe să devină doar un mit.

Revenind, cel mai probabil că la MWC 2019 Microsoft va prezenta noua generație HoloLens, un succesor mult așteptat al setului de căști pentru realitatea virtuală, lansate în 2016. Se știe că noua generație va avea o unitate de procesare complexă (Holographic Processing Unit – HPU) , cu un coprocesor AI, ce va permite utilizarea nativă a rețelelor neurale pentru analiza datelor și obiectelor, fără să fie nevoie de conectarea în cloud. Nu m-ar mira să vedem că noul produs vine și cu conectarea LTE și eventual cu un procesor ARM, mult mai rapid.

Mai multe despre HoloLens 2 o să aflăm duminică. Iar dacă vă interesează și pe voi subiectului, nu uitați: duminică, de la ora 19:00 puteți urmări în direct lansarea Microsoft.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep