HomeFeaturedFocusV-ati săturat de Android, iOS sau Windows Phone? Costa!

V-ati săturat de Android, iOS sau Windows Phone? Costa!

Probabil că, pe principiul “Dacă vrei să fii mai cu moț, scoate banul!” s-au aruncat în piață și cei de la Jolla Sailfish sau Geeksphone. Cam singurele alternative la sistemele de operare convenționale pentru device-urile smart mobile. Și dacă finlandezii de la Jolla cu al lor Sailfish OS, care într-o vreme mă tentau, au moștenit de la Nokia și strategia de prețuri (ba Nokia a început chiar să arate bunăvoință în ultima vreme), își păstrează prețurile sus, iată că Geeksphone, cu al lor Revolution cu două sisteme de operare, dintre care Firefox OS este cel atractiv, dau dovadă de flexibilitate în ceea ce privește prețul.

Jolla a lansat primul update al sistemului de operare, denumit Sailfish OS 1.0. Odată cu el și-au arătat intenția de a cuceri și alte piețe, în afara Europei. Cu toate acestea, în ceea ce privește prețul pentru Europa, nu au mișcat nimic. Aceeași 399 de euro îi alungă pe majoritatea curioșilor!

În schimb, Revolution-ul de la Geeksphone, preconizat a se lansa la 289 de euro, este disponibil la comandă pe site-ul producătorului, la 222 euro, cu livrare în majoritatea zonelor geografice ale planetei. E drept, prețul este fără taxe, dar România este o țară cu mulți reprezentanți în Spania, locul de baștină al lui Geeksphone. Că tot ne ies nouă vorbe că vă învățăm să fiți evazioniști.

În comparație cu specificațiile oferite, ambele telefoane sunt supraevaluate. Probabil că se mizează pe factorul de noutate, de nonconformism și se mizează că aceștia vor duce la o cerere crescută. Așa s-a dus dracului și Vama Veche!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep