HomeFeaturedFocusQuickCircle, carcasa “oficiala” a lui LG G3

QuickCircle, carcasa “oficiala” a lui LG G3

Oficială atât prin confirmarea sa în avans de către producătorul coreean, cât și prin faptul că va însoți mult-așteptatul telefon în momentul lansării acestuia. Pe care nu trebuie să o mai așteptăm mult. Proiectată atât pentru protecție, dar și pentru accesul cât mai facil la aplicațiile cele mai utilizate, LG QuickCircle se evidențiază prin fereastra de formă rotundă prin care permite consultarea și utilizarea telefonului fără a fi deschisă.

Prin funcția Smart Lightning carcasa va comunica printr-un semnal luminos, primirea de mailuri, ratarea apelurilor sau alte evenimente similare. Încă un motiv pentru a afirma că rolul carcaselor de astăzi a depășit cu mult funcția de protecție. Lucru întărit și de către oficialii LG.

“Ecosistemul de smartphone-uri este în continuă evoluție – carcasele nu mai sunt create doar pentru protecție împotriva loviturilor,” a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications Company. “Ele sunt accesoriul perfect care oferă funcții suplimentare ce adaugă mai multă valoare pentru un dispozitiv mobil. Cu carcasa QuickCircle, am depășit linia de bază și am reușit să facem posibilă personalizarea, pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor.”

Așa cum am spus, QuickCircle va fi disponibilă odată cu telefonul, încă din momentul lansării. Încă nu se cunosc detaliile de ordin financiar, extrem de importante și ele. Probabil că le vom afla și pe ele cât de curând.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep