HomeFeaturedFocusFile de istorie: in 25 iunie 2007, Greg Packer se aseza la...

File de istorie: in 25 iunie 2007, Greg Packer se aseza la coada

Da, știu, probabil că numele nu o să vă spună nimic. Dar dacă dezvoltăm puțin, și vă zic că este vorba despre coada pentru primul iPhone, deja este altă poveste. În 2007, Greg Packer, un „professional line sitter” cum se descrie chiar el, care ar fi făcut sigur furori în România comunistă (aia de dinainte de ’89, nu asta de acum) se așeza primul la coada pentru prima versiune de iPhone, în fața magazinului Apple de pe Fifth Avenue, din New York. După patru zile de așteptare, devenea prima persoană recunoscută oficial care achiziționa celebrul smartphone.

greg packer 2

Mai grav, dădea tonul unei nebunii generalizate și globalizate, care se manifestă și astăzi, in forme mult mai grave. Am citit că un japonez se află deja la coadă pentru iPhone 6!?!?!? Și care, după părerea mea, depășește în gravitate problemele domnului Packer, care are un CV extrem de generos cu astfel de premiere și care beneficiază chiar și de o pagină grasă pe Wikipedia.

Concluzionând, nu cred că greșim când spunem că astăzi „sărbătorim” șapte ani de la apariția primului Apple fan-boy profesionist.

via Apple Gazette

3 COMENTARII

  1. Fiecare cu pasiunea lui 😀 … ca sa nu zic altceva . Ma intreb ce va face daca nu se mai lanseaza acest iPhone 6!?!?!?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep