HomeFeaturedFocusHTC One M8 pune umarul serios la revenirea companiei

HTC One M8 pune umarul serios la revenirea companiei

Reconosc că am fost printre sceptici care nu au crezut că un flagship de calitate poate redresa o companie întreagă. Și chiar One M7, predecesorul lui M8 mi-a confirmat neîncrederea. Dar iată că HTC One M8 este făcut din alt material. Păi da, este metalic!

Compania înregistrază după destul de multă vreme un trimestru cu profit. Aproximativ 75 de milioane de dolari au reprezentat profitul companiei în al doilea trimestru al anului, profit realizat din venituri de aproape 2,2 miliarde de dolari. Să sperăm că trend-ul va continua, pentru că HTC au demonstrat de câte ori au avut ocazia, că știu să facă telefoane. Din păcate pentru ei, au demonstrat și că nu știu să copieze și să susțină o strategie ca cea a Samsung, deși cu vreun an jumătate în urmă declarau public că vor lansa cât mai multe modele de smartphone pentru a ajunge la cât mai multe categorii de consumatori. Și marea familie Desire era o dovadă vie a acestei strategii.

Acum, când s-au concentrat mai mult pe modele mai puține, se pare că le-a ieșit! Iar One M8 este acolo, la vârful Androidelor, unde îi este locul.

via Geeky Gadgets

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep