HomeFeaturedFocusApple versus Samsung, #bendgate versus #gapgate

Apple versus Samsung, #bendgate versus #gapgate

Sau cum se transformă o comedie care părea haioasă într-o producție XXX care se lasă nu numai cu îndoit și contorsionat, dar și cu crăcănat și crăpături. Pervers!

Vorbeam cu un cunoscut acum vreo săptămână și ceva, când era mai în vogă mascarada de prost gust cu Turcescu și al lui trecut fabricat și spuneam că nu am crezut că se poate ajunge atât de jos într-o campanie electorală, iar prezenta campanie este de departe cea mai murdară la care am asistat. Ei bine, o senzație uimitor de similară mă încearcă atunci când mă gândesc la toate manevrele (unde manevră este un cuvând cuminte de tot) din ultima vreme dintre Apple și Samsung.

În loc să fie lăsate cele două aparate să lupte direct pe piață, așa cum ar fi normal, asistăm la o serie de tertipuri destul de josnice. Eu personal nu cred că cele două companii sunt total străine de aceste atacuri directe dintre ele, cel puțin la fel de puternic cum cred că orice telefon pe care îl iei la îndoit și apăsat și putut (no F words allowed here!) își va dezvălui o slăbiciune. Fie el CAT S50 sau alt aparat pentru condiții grele.

M-am săturat de poze în care văd cum între ecranul și carcasa lui Galaxy Note 4 încape o carte de vizită sau două foi de hârtie (nu una, ci două!!!), sau de filmulețe în care văd copii prin magazine cum îndoaie telefoanele pe ascuns, pentru că subiectul e la modă și teribilismul mare. Oameni buni, Apple, Samsung, ajunge fraților!

galaxy note 4 crack

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep